1 saat kadar uğraştım . Tüm bilgileri topladım parça parça bilgiler var etrafta insanın kafası karışıyor .Çok yararlı olacağını düşünüyorum .Güzel bilgi topluluğu oldu Bundan daha mükemmel bilgi bulursanız bu forumu terk ederim Tüm bilgiler farklı farklı sitelerden toplanmıştır..
ilk skil rakibe impotent atıyor %80 tutma ihtimali var. ikinci skil ise hidden efekti atıyor 10 m alan içerisinde etkili tutma sansı %100 üçüncü skil shorth sight denen efekti atıyor tutma ihtimali %80 dördüncü skil panic skilinin devamı
Bard
1 skil yaratıklarda kullanılılabilen bir skil confusion denen efekti %80 ihtimalli tutturuyor 2.skil clout march mp karsılıgı atagı artıran bi skil 3.skil mana orbit 16 saniye sürüyor atakla ilgili bir skil 4.skil mp karsılıgı hp artıran bi skıl her 5 saniyede mp düşüyor
Cleric
1.skil 300 saniye sürüyor weapon magical attakc power % 105 reflect hp2473 recovery 2.skil 300 saniye suren ilk skılın benzerı attak power %300 hp 7000 3.skil 110 lvl kaldırabilen bir rez 4.skil yine 110 lvl kaldırabilen rez fakat bu hp falan veriyor bonus olarak 5.skil mag def 318 gelıstırıyor 30 dakika