Evet arkadaşlar bu rehberde size server(sunucu)tanıtmayacagım sadece 0 dan başlayacak olan arkadaşlarımıza bilgi vermek amacıyla açıyorum konuyu.
Oyunumuz
GunzThe Dualİsmindende anlaşılacagı gibi oyunumuz Duello oyunu oyunumuzun %90-95 lik bi bölümü pvp üstüne kurulu geri kalan %5-10 gibi bir bölümüde quest üstüne kuruludur. 3D online FPS action oyunudur.[/b]
Oyundaki Amacımız::
Loby'den odalara girerek tek başımıza veya takımımız ile karşı takımı ve rakipleri yenmek.Düşmanımızı öldürdügümüz halde kazanıcağımız sadece başarı duygusu değil[]Exp,bounty(para) kazanılır.Bölüm bitmeden çıkarsak kazandıgımız exp.ler gitmez bizde kalır.Oyunda lvl sadece iyi silah zırh vs.. için gereklidir.1 lvl adam 30 lvl adamı playerlıgı varsa çok kolay bir şekilde keser.Bu yüzden size tavsiyem quest yapmayın duelloda lvl ve bounty kasın.Lvl işimizi sadece shopda görüyor bide farklı kanallara girmek için işe yarıyor[]Quest (görev)Modu:Quest modu gunz online'a sonradan eklenmiş bir moddur.Gunz online ınternational versiyonunu oynayan eski playerlar quest mod'un sonradan eklenmiş olduğunu bilirler.Questlerden exp. ve para kazanırız bunun yanı sıra questlerden - Alıntı :
- görevler 25 den sonra 3 lvl e gidince sonunda large skull mysterous skull
crimson necklace gibi itemler düşüyor skeleton skull ile birleştirdiginizde
bossa gidersiniz bosstanda güzel itemler düşer ornegin kask gibi şeyler ..
de kazanabiliriz.Oyundaki tuşlar ve İşlevleri
Oyunumuz bir çok oyunda oldugu gibi W-A-S-D yön tuşlarımız.
Faremizin sol tuşu atak yapmaya.Sag tuşu kılıçda rakibimizi havaya atmaya ve duvara kılıcı saplamaya yarıyor.
Shift kılıç ile block yapmamızı saglıyor. - Alıntı :
- W, A, S, D birçok oyunda olduğu gibi gunzda da temel hareket tuşlarıdı.
W, A, S, D tuşlarına ard arda bastığınızda hareketi çok hızlı bir şekilde yapar. (Oyunda anlarsınız ne demek istediğimi)
Space tuşunu zıplamak ve maymunluk yapmamıza yani duvarlarda yürümemize yarıyor.
Faredeki sol tuş birçok oyunda olduğu gibi atak yapmak içindir.
R harfi jarjor değiştirmek içindir.
En çok Karşılaşılan hatalarEvet arkadaşlar bir çok kişide olan hatalardan aklıma gelenleri buraya yazıcam ve cevaplarını vermeye çalışıcam
1-Torrent files hatası
2-ijji launcher hata raporu veriyor yada açılmıyor hatası
3-Güvenlik duvarı hatası
4-Anti virüs hatası
daha sorularınız olursa buraya yazın cvplamaya çalışıcam.
Cevapları:1-İnternational Gunz'da pach sorunu var bu sorun 10 update yapan kişiden 7-8 tanesinde görülen bir hata
2-Bende karşılaşdıgım bir hata bu.Bir süre oynamadım sildim oyunu daha sonra yükledim hata gerçekleşmedi.Yani çözümü Re-instal(sil tekrar kur)
3-Denetim masasından güvenlik duvarını kapatmanız yeterli.
4-Anti virüs programınız oyunun exe.sinde virüs saptaya bilir ve oyunu açmaya bilir.Anti virüs programınıza exit diyin ve dvm edin oyununuza[
]
Oyundaki hareketler:
bu hareketler Bf,Dbf,Rs,Hs vs...Bu hareketlerin ayrıntılı açıklamasını TheKinQ arkadaşımızın açdıgı topic'de bulabilirsiniz buyrun link:
http://resim.donanimhaber.com/m_14122612/tm.htm - Alıntı :
- 1-BF-ButterFly : Zıpla > Dash > Slash + Block Devam...
2-DBF-Double ButterFly: Zıpla > Slash + Block > Dash > Slash + Block Böyle devam...
3-HS-Half step : Kılıç > Zıpla > Dash > Silah + Ateş + Kılıç +- dash... Devam
4-RS-Reloaded Slash Shot: Kılıç > Zıpla(Space) > Dash > Slash > Pompalı1 > Ateş > R > Pompalı2 > Ateş > Kılıç (pompalı yazdım çnkü diğer silahlarda yapmanız zamanınızı kaybettirir)
5-SS-Slash Shot: Kılıç > Zıpla > Dash > Slash > Silah1 yada 2 > Ateş > Kılıç (en kolay ama en çok kullanılan stildir ^_^)
6-İnsta Fall: Flip > Yarıda Blok >Zıpla >Slash > Blok
İnsta DBF gridder(galiba buydu ismi) :> Flip > Yarıda Blok >Zıpla >Slash > Blok >Slash >Blok >Zıpla>Slash>Blok... Rakip havda ile svrulucakdır sizde az az ileri giderseniz düşürmeden öldürebilirsiniz.
Oyundan resimler:
Son not:
Minimum Sistem // Uygun, Rahat Çalışma Sistem
OS Windows 98, Windows XP, Windows 2000
DirectX DirectX 9.0c or above
CPU Pentium III 500 Mhz // Pentium III 800 Mhz or faster
Memory 256 MB // 512 MB or above
Graphic Card Direct3D 9.0 Compatible(Riva TNT) // GeForce 4 MX or faster
Sound Card Direct3DSound Compatible
Mouse Windows Compatible(Wheel Mouse Recommended)
V. 1.1
Eklenenler:
-LgGunz Kayıt Download Forum linkleri.Kayıt için resimli anlatım
-DrGunz Kayıt Download Forum linkleri.Kayıt için resimli anlatım
-GunzP(SatanGunz) Kayıt Download Forum linkleri.Kayıt için resimli anlatım
-Oyundaki Silahların başlıcaları
-Oyundaki Silahların özellikleri
-Oyundaki Mele weaponlar (kılıç dagger kodachi)
-Oyundaki Mele silahların başlıca özellikleri.
Evet arkadaşlar rehberimi güncellemeye karar verdim umarım begenirsiniz.
LgGunz:
KAPALI OLDUĞU İÇİN LİNKLERİ AÇILDIĞI ZAMAN KOYABİLİCEM.Site:http://legacygamers.net
Oyun için Register:
Download : ** NEW ** [8-19-2007]
Yardımcı olucak Resimler:
http://www.imagehack.eu/tr/uploads/d97da4fee5.png[/imge]System requirements
Operating systems supported: Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows 98
Minimal required ram: 256MB
Minimal required diskspace: 1GB
Minimal required graphic card: anything that isn't super old.
Minimal required Internet connection: dialup